23 Φεβ 2010

Αποτίμηση της σύσκεψης στο Επιμελητήριο Πιερίας

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

Ε mail: epaiginiou@gmail.com, τηλ: 6944755220

Αιγίνιο 20/2/2010

Αποτίμηση της σύσκεψης στο Επιμελητήριο Πιερίας με τον

Τομεάρχη Δημοσίων έργων της Ν.Δ. και Βουλευτή Ημαθίας

κ. Μιχάλη Χαλκίδη σχετικά με τα διόδια στο Αιγίνιο

Η Επιτροπή Αγώνα δηλώνει την μη ικανοποίηση της σχετικά με τις δεσμεύσεις του Τομεάρχη Δημοσίων Έργων της Ν.Δ. κ. Χαλκίδη.

Ο κ. Χαλκίδης απέφυγε να λάβει σαφή θέση εναντίον της λειτουργίας του νέου σταθμού διοδίων στο νομό μας. Αρκέσθηκε μόνο να δηλώσει ότι το κόμμα του θα συνηγορήσει σε πιθανή επαναδιαπραγμάτευση αν αυτή προκληθεί από την κυβέρνηση που έχει την ευθύνη της διαπραγμάτευσης.

Περιμέναμε ότι έστω και από τη θέση της αντιπολίτευσης θα έπαιρνε πρωτοβουλία αυτός και το κόμμα του να διορθώσει την τεράστια αυτή αδικία για το νομό μας που και η κυβέρνησή του μας επέβαλε για τριάντα χρόνια.

Περιμέναμε να μας πει ότι αντιλήφθηκαν τη σκανδαλώδη αυτή ενέργεια εις βάρος των συνταγματικών μας δικαιωμάτων, του ανταγωνισμού, της ανάπτυξης της Πιερίας και θα συμβάλλουν στη διόρθωση της με ερωτήσεις στη βουλή, με αναφορές στην κυβέρνηση και με στήριξη στην προσπάθεια της κυβέρνησης να τα κρατήσει κλειστά επ’ αόριστον. Να μας προφυλάξει από την «Αιγαίον ΑΕ» που με την ανοχή τους έχτισε «νύχτα», χωρίς άδειες τα παράνομα αυτά διόδια στα όρια του υγροβιότοπου.

Αν εσείς κ. Χαλκίδη και το κόμμα σας επιλέγετε ακόμη και τώρα να κινήστε νωχελικά για να υποστούμε και πάλι εμείς τις συνέπειες, να είστε σίγουροι ότι εμείς οι Πιεριείς είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε σε κανένα να μας βλάψει άλλο.

Όλοι πλέον αναγνωρίζουν ότι ο αγώνας μας είναι δίκαιος.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται πιο δυνατός μέχρι να πάρουμε οριστικά το δίκαιό μας.

Η Επιτροπή Αγώνα