14 Ιουλ 2010

Απόφαση της έκτακτης συνέλευσης, της 14/7/10, της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα Διόδια

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ !

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ !



Σήμερα, 14/07/2010 στις 18:00, συνεδρίασε εκτάκτως η Συντονιστική Επιτροπή με βασικό θέμα της αλλαγή στάσης της εταιρείας Νέα Οδός Α.Ε. (παραχωρησιούχος της Εθνικής Οδού από Μεταμόρφωση μέχρι Σκάρφεια Φθιώτιδας) και την παράλληλη στήριξή της από την Τροχαία και την Αστυνομία, στις περιπτώσεις των οδηγών που περνούν τα διόδια απαιτώντας να μην πληρώσουν.

Η Συντονιστική Επιτροπή αποφάσισε:

  1. Αύριο Πέμπτη, 15/07/2010 στις 20:00, να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο πάρκο Αφιδνών, αυτοκινητοπορεία στα διόδια Αφιδνών και ελεύθερη διέλευση αυτών απαιτώντας το άνοιγμα των μπαρών.
  2. Να προβεί άμεσα (σήμερα) σε Διάβημα Διαμαρτυρίας στην Τροχαία/Αστυνομία.
  3. Την άμεση ανάθεση, στη νομική της υπηρεσία, της επεξεργασίας του τρόπου αντιμετώπισης των νέων δεδομένων.
  4. Την παραχώρηση συνέντευξης τύπου μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Τέλος, καλούμε όλους τους διερχόμενους οδηγούς:
· Να συνεχίσουν να μην πληρώνουν διόδια, όπως μέχρι σήμερα,
· Να εξακολουθήσουν να μη δίνουν τα προσωπικά τους στοιχεία στην εταιρεία. Εάν αυτά ζητηθούν από αστυνομικό όργανο και ΑΦΟΥ Η ΜΠΑΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ, τα στοιχεία δίνονται στο αστυνομικό όργανο με δύο επισημάνσεις: (α) ότι δε θα δοθούν τα προσωπικά μας δεδομένα, χωρίς την έγκρισή μας, πουθενά, και (β) ότι θα ζητήσουμε και θα λάβουμε τα στοιχεία του αστυνομικού οργάνου.
 
Παρατίθεται το Διάβημα Διαμαρτυρίας.