27 Απρ 2011

Τι κι αν σκοτώνονται...λεφτά να βγάλουμε

Η Κορίνθου-Πατρών είναι ίσως ο πιο επικίνδυνος άξονας του εθνικού οδικού δικτύου, όμως με ευθύνη της πολιτείας και των εργολάβων εξακολουθεί να αποτελεί ένα δρόμο με τεράστια προβλήματα.

 Οι οδηγοί καλούνται να κάνουν συνεχώς ζιγκ ζαγκ, κινούμενοι σε μία λωρίδα κατεύθυνσης με μίνι εργοτάξια να ξεπηδούν μπροστά τους, και έναν δρόμο με ακατάλληλο οδόστρωμα που περισσότερο φέρνει σε επαρχιακή οδό παρά σε εθνικό δρόμο.

 Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη κατάσταση, δεν εμποδίζει τους κατασκευαστές-εργολάβους, να εισπράττουν διόδια, τα οποία μάλιστα είναι και «τσιμπημένα»...

...Όπως σημειώνεται και από την επίσημη έκθεση του διοικητή της Τροχαίας το μεγαλύτερο μέρος των 58 θανατηφόρων τροχαίων σε εθνικό δίκτυο, συνέβησαν στην Κορίνθου- Πατρών.

Καλό θα είναι λοιπόν η κυβέρνηση να καταλάβει πως δεν αντέχουμε να πληρώνουμε για έναν δρόμο, καρμανιόλα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε τη γνωστή ιστορία-περιστατικό με τον οδηγό της φόρμουλα 1 Mark Weber που είχε έρθει το 2007 για επίδειξη στη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου και μετά την εμπειρία του στην "Ε.Ο Κορίνθου-Πατρών" απαίτησε να επιστρέψει στην Αθήνα με ελικόπτερο, αφού θεώρησε τον δρόμο πολύ επικίνδυνο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ:
http://www.newstoday.gr/article/44333/ti-ki-skotonodai-lephta-na-vgaloume