2 Αυγ 2011

Τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας...



ΜΑ ΤΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ αυτά από την πλευρά της κυβέρνησης; Μερικές εισαγγελικές παρεμβάσεις μόνο για το θέμα των κινητοποιήσεων των ταξιτζήδων; Απαράδεκτη επιείκεια.
Αφού είναι προφανές ότι στη χώρα υπάρχουν ...οργανωμένες δυνάμεις που έχουν σαν στόχο να επιφέρουν πλήγμα στον ελληνικό τουρισμό άρα στην εθνική οικονομία! Εχουν επανειλημμένα επισημανθεί και «χτυπούν» κατά καιρούς.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους ναυτεργάτες, τους ταξιτζήδες, τους εργαζόμενους στα μέσα μεταφοράς, τους αγρότες, τους διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας, όσους διαμαρτύρονται για τα διόδια, τους εργαζόμενους στην ΥΠΑ, τους ξενοδοχοϋπάλληλους, τους δημοτικούς υπάλληλους και μερικούς άλλους κλάδους.
Αντιθέτως, για τον ελληνικό τουρισμό και κατ' επέκταση τη χώρα ενδιαφέρονται οι εφοπλιστές, οι ξενοδοχειακές εταιρείες και οι πολυεθνικές του τουρισμού.
Είναι ξεκάθαρο ότι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες συλλήψεις και συγκεντρώσεις των πρώτων σε ειδικά στρατόπεδα είναι απαραίτητο προληπτικό μέτρο.
Είναι, επίσης, ξεκάθαρο ότι «πατριωτικό» είναι αυτό που συμφέρει την πλουτοκρατία και για όποιον έχει την παραμικρή αμφιβολία υπάρχουν τα κανάλια της για να του εξηγήσουν τους λόγους μέχρι να το εμπεδώσει...