21 Φεβ 2012

Σύντομη Αναδρομή και αναφορά στο σήμερα

2009 - Πριν 3 χρόνια οι εθνικοί μας δρόμοι παραχωρήθηκαν σε πολυεθνικές κοινοπραξίες. Τα κόμματα του σημερινού Μαύρου Μετώπου, ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ, ψήφισαν στην Ελληνική Βουλή αυτές τις Συμβάσεις Παραχώρησης, Απάτης και Ξεπουλήματος. Άρχισαν να ξεφυτρώνουν σαν Μανιτάρια τα Φυλάκια Κατοχής-Σταθμοί Διοδίων.

Σε δρόμους έτοιμους, που τους πληρώναμε επί δεκαετίες, και σε δρόμους που ακόμα είναι υπό κατασκευή -και αν...ποτέ ολοκληρωθούν θα έχουν στοιχίσει "ο κούκος αηδόνι"- απαιτούν πυκνά και πανάκριβα διόδια! Εδώ κι ένα χρόνο δεν εκτελούν κανένα έργο κι όμως εισπράττουν διόδια, πρόσφατα δε είχαν το θράσος να τα ακριβύνουν κιόλας.

>>Ποιος είναι ο στόχος τους;
Οι εργολάβοι και οι τράπεζες να αυξήσουν τα υπερκέρδη τους, το σάπιο πολιτικό μας σύστημα να συνεχίσει να λαδώνεται από τις μίζες...

>>Ποιο είναι το μέσο;
Λεηλατούν το εισόδημα του κόσμου και τη δημόσια περιουσία...

Απέναντι σε αυτή την επίθεση, πολίτες σε ολόκληρη τη χώρα και ιδιαίτερα στην περιοχή μας αναπτύξαμε το Κίνημα ενάντια στα Διόδια, με συλλογικότητα, άμεση Δημοκρατία και Αλληλεγγύη. Δράσαμε σε όλα τα επίπεδα, κινηματικό, πολιτικό, νομικό. Αποκαλύψαμε στον πολύ κόσμο την απάτη των διοδίων, κάναμε πράξη το σύνθημα "Δεν Πληρώνουμε".

Παρά την προσπάθεια τρομοκράτησης, ποινικοποίησης της δράσης μας, τους εκφοβισμούς, τις απειλές, τα ψέματα από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, το Κίνημα καλά κρατεί.

ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

Κανείς από τους παράδρομους-καρμανιόλες. Όλοι από τον εθνικό, ασφαλή, δικό μας δρόμο...είναι δικαίωμά μας

Σήμερα, κανείς πια δεν έχει την ψευδαίσθηση ότι κάτι μπορεί να αλλάξει με τα διόδια αν πρώτα δε φύγουν η τρόικα και όλο το ντόπιο πολιτικό κατεστημένο. Η επίθεση στο εισόδημά μας μέσω των διοδίων ήταν μια αρχή για τη γενικευμένη σημερινή λαίλαπα.

Σήμερα, ως νέοι Ιμπραήμ, ως νέοι δωσίλογοι της Κατοχής, οι κυβερνήσεις του ψέματος, της καταστολής και της υποταγής στη δικτατορία των αγορών, ο πρωθυπουργός - Robocop  των τραπεζών και των διεθνών τοκογλύφων, οι τροικανοί φύρερ, χρεοκοπούν τη χώρα διαλύουν την κοινωνία και τις ζωές μας.

Χρηματιστήριο, Ολυμπιάδα, Siemens, Μίζες, Εξοπλισμοί, κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, Βατοπέδια, Δομημένα Ομόλογα, Ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας.

Αυτοί που μας έφεραν ως εδώ παρουσιάζονται ως σωτήρες.

Αυτοί που είναι το 1% έχουν κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα, έχουν καταλύσει τη Δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία και τη λαϊκή κυριαρχία. Ελέγχουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, παρουσιάζοντας μια άλλη πραγματικότητα, θέτοντας ψευτοδιλήμματα τρομοκράτησης του κόσμου.

Στόχος τους οι χώρες του νότου, με πρώτη την Ελλάδα μας, να γίνουν η Κίνα της Ευρώπης. Μισθοί πείνας, ανεργία, εξαθλίωση, διαλυμένο κοινωνικό κράτος.

ΩΣ ΕΔΩ! ΟΧΙ ΑΛΛΗ «ΣΩΤΗΡΙΑ» !

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Το κίνημα ενάντια στα διόδια, τα κινήματα ανυπακοής είναι ρυάκια που ενώνονται με το μεγάλο ποτάμι του ξεσηκωμού.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !     -     Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ !

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ     -     ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ


Συντονιστική Επιτροπή Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα Διόδια

diodiastop.blogspot.com