24 Μαρ 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ στην ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΡΙΤΗ, 27/3 στις 3μμ

«ο αγώνας ενάντια στα διόδια της απάτης βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Ενώ οι εταιρείες δεν εκτελούν σχεδόν κανένα έργο, συνεχίζουν σκανδαλωδώς να εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ από τα διόδια και επιπλέον, με τη συνδρομή των πολιτικών συνεταίρων τους, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους συναγωνιστές πολίτες που σηκώνουν καθημερινά τις μπάρες,καθώς τους τελευταίους μήνες, η κοινοπραξία που διαχειρίζεται την εθνική οδό, από την Μεταμόρφωση ως τη Σκάρφεια Φθιώτιδας, στέλνει ειδοποιητήρια πληρωμής  και απειλεί με πρόστιμο 20πλάσιο του τιμήματος».  


Σας θυμίζουμε την σχετική απόφαση της  Νομαρχίας Αν.Αττικής:
Προσφυγή της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής για τα διόδια
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, ζητώντας, να ακυρωθούν οι αποφάσεις για την κατασκευή και αδειοδότηση σταθμών διοδίων, στις παράπλευρες οδούς της Αθηνών – Θεσσαλονίκης, συγκεκριμένα, στις περιοχές, Καπανδριτίου, Μαλακάσας, Οινοφύτων, και Αφιδνών.
H Νομαρχία Ανατολικής Αττικής υποστηρίζει πως οι προσβαλλόμενες αποφάσεις είναι παράνομες, καθώς δεν έχουν προηγηθεί περιβαλλοντική και κυκλοφοριακή μελέτη, όπως απαιτεί η νομοθεσία. Επιπλέον, αναφέρει πως η δημιουργία νέων σταθμών διοδίων εξαναγκάζει τους πολίτες της ανατολικής Αττικής και τους υπαλλήλους της νομαρχίας να καταβάλλουν τέλη διοδίων για τις μετακινήσεις τους προς και από τον τόπο εργασίας τους....http://www.express.gr/news/ellada/251106oz_20100107251106.php3


ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ στην ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 
την ΤΡΙΤΗ, 27/3 στις 3μμ  στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών
(Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε,Παπάγου-Χολαργού)

Προσυγκέντρωση στις 2μμ στο πάρκο Αφιδνών

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ & ΚΑΤΟΙΚΩΝ Β.Α ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ στα ΔΙΟΔΙΑ