29 Σεπ 2012

Και τα διόδια συνεχίζουν να ακριβαίνουν...

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πούμε και πολλά πράγματα πάνω σε αυτό το θέμα. Έτσι και αλλιώς η ξεφτίλα φαίνεται. Θυμάστε τις μεγαλόπνοες εξαγγελίες για δήθεν μείωση των τιμών των διοδίων; Ε όσο τις τήρησαν αυτοί άλλο τόσο τις είδαμε και εμείς!

Έτσι λοιπόν επειδή εδώ και κάνα χρόνο περίπου λόγω της κρίσης κινούνται σαφώς λιγότερα μηχανοκίνητα στους δρόμους (ένα καλό της κρίσης) είπαν, πως θα βγάλουμε μερικά παραπάνω χρήματα; Ας αυξήσουμε τις τιμές στα διόδια. Έτσι και αλλιώς τα κορόιδα θα πληρώσουν.
Οι οδηγοί λοιπόν από την 1η Οκτωβρίου, σε όλους τους σταθμούς της Εγνατίας Οδού, θα πληρώνουν ακριβότερα την διέλευση από τα διόδια. Αναλυτικά 1,70 ευρώ από 1,40 ευρώ μέχρι σήμερα αυξάνεται το κόστος των διοδίων για τα δίκυκλα και τα τρίκυκλα, ενώ για τα ελαφρά οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και με ύψος έως 2,20 μέτρων, το τίμημα διαμορφώνεται στα 2,40 ευρώ από 2 ευρώ.

Κατά ένα ευρώ θα αυξηθούν τα διόδια για τα φορτηγά, τα λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες (στα 6 ευρώ από 5 μέχρι σήμερα).

Στην περίπτωση εκείνων με τέσσερις και περισσότερους άξονες, το κόστος διέλευσης από τους σταθμούς των διοδίων αυξάνεται στα 8,40 από επτά ευρώ.

Αυτό είναι που λέει συνέχεια η κυβέρνηση "ισοδύναμα μέτρα"...


Πηγή:
http://www.newsnow.gr/article/222908/kai-ta-diodia-synexizoun-na-akrivainoun.html