28 Ιαν 2013

Ένταση στα διόδια Αιγινίου με επέμβαση των ΜΑΤ

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν λίγο στα διόδια του Αιγινίου, όπου κάτοικοι και διαδηλωτές έχουν σηκώσει τις μπάρες διαμαρτυρόμενοι για τη λειτουργία των σταθμών της περιοχής.

Όπως αναφέρεται στο Thestival.gr, ο δήμαρχος Πύδνας-Κολίνδρού Ευάγγελος Πολύζος κατήγγειλε πως τα ΜΑΤ κινήθηκαν εναντίον των κατοίκων οι οποίοι επιχείρησαν να εμποδίσουν τους υπάλληλους της εταιρείας να μπον στους σταθμούς.


«Είναι ντροπή! Οι διαπλεκόμενοι είναι πιο δυνατοί από τους απλούς ανθρώπους τελικά» σχολίασε ο δήμαρχος και πρόσθεσε ότι προσήχθησαν τρία άτομα, ένας αντιδήμαρχος και δύο 20χρονα παιδιά. Κάτοικοι αναφέρουν επίσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, πως ορισμένοι από τους συγκεντρωθέντες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Υπενθυμίζεται ο δήμαρχος Πύδνας-Κολίνδρού και το δημοτικό συμβούλιο είχαν στείλει επιστολή παραίτησης στον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και κοινοποιήθηκε και στο γραφείο του πρωθυπουργού αλλά και στον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη διαμαρτυρόμενοι για τα διόδια Αιγινίου, τα οποία όπως τονίζουν «οδηγούν την περιοχή της Πιερίας σε απομόνωση, σε υποβάθμιση, σε οικονομικό μαρασμό και σε ασφυκτικό αποκλεισμό».


Πηγή:
http://www.tvkosmos.gr/details.aspx?id=979854#.UQbf4kS0OnU