29 Μαρ 2013

Άλλος ένας θάνατος στον παράδρομο-καρμανιόλα μεταξύ Αγ. Στεφάνου και διοδίων Αφιδνών

Θανατηφόρο τροχαίο στον παράδρομο της Εθνικής Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του 24ου χιλιομέτρου στο Καπανδρίτι. Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο, ένα φορτηγό "δίπλωσε" και η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι σε έναν οδηγό μηχανής, που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. 

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στις 06:30 το πρωί στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στο 24ο χλμ, στο ύψος του Καπανδριτίου. 


Το φορτηγό κινούνταν στη δεξιά λωρίδα, στο ρεύμα από Αθήνα προς Καπανδρίτη. Από την αντίθετη κατεύθυνση έρχεται ένα αυτοκίνητο, μάρκας Toyota Starlet. Από άγνωστη αιτία, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στις μπάρες, ενώ ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο γιατί μπλόκαρε ο αριστερός τροχός και "δίπλωσε".

Εκείνη τη στιγμή, περνούσε από το σημείο ο οδηγός της μηχανής, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και παρασύρθηκε από το φορτηγό με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.







Όταν απεγκλωβίστηκε ο άτυχος οδηγός της μηχανής, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όμως ήταν αργά για να σωθεί.

Ο οδηγός του ΙΧ που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο ΚΑΤ.




Το φορτηγό έπεσε πάνω στο διαχωριστικό του παραδρόμου που στο σημείο εκείνο είναι υπερυψωμένος σε σχέση με την εθνική με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να αιωρείται στο κενό. Μετά από επιχείρηση, το φορτηγό ανασύρθηκε και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Η τροχαία χρειάστηκε για τουλάχιστον τρεις ώρες να αποκλείσει τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας της εθνικής για να μην κινδυνεύουν τα διερχόμενα οχήματα, στις 10:00 η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.


Πηγή:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=200391&catid=3