9 Δεκ 2013

Συνάντηση δημάρχων με τον υπουργό Υποδομών για τα διόδια

Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων είχαν το μεσημέρι οι Δήμαρχοι Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης και Ωρωπού κ. Ιωάννης Οικονομάκος.
Οι τρεις Δήμαρχοι ανέφεραν στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων τα προβλήματα που θα προκύψουν, στους Δήμους Κηφισιάς, Διονύσου και Ωρωπού, από τη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση των νέων σταθμών διοδίων σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο αλλά και με τις αυξήσεις στις τιμές των διοδίων.
Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, ενημέρωσε τον υπουργό για την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ενάντια στην εγκατάσταση νέων σταθμών διοδίων αλλά και τις αυξήσεις των τιμών, τονίζοντας ότι μεταφέρει ταυτόχρονα και την έντονη αγωνία όλων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Ακόμη, εκτός των άλλων, υπογράμμισε την για πολλοστή φορά διατυπωθείσα αντίρρησή του, στη λειτουργία σταθμών διοδίων εντός του αστικού ιστού της Αττικής.
Ο υπουργός δεσμεύθηκε ότι δεν θα προχωρήσει σε καμία ενέργεια και αποδέχθηκε την πρόταση να επισκεφθεί ο ίδιος προσωπικά τους τρεις Δήμους για να εξετάσει επί τόπου τα προβλήματα που του παρουσίασαν οι  Δήμαρχοι.

Πηγή: