6 Ιαν 2016

Από το κακό στο χειρότερο. Τώρα δεν ενημερώνεται ούτε η βουλή για τις "συμφωνίες" που συνάπτει ο υπουργός με την διαπλοκή.


διαβάσαμε σε άρθρο της διαπλεκομενης "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ" με τίτλο:


.................Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, ο Μορέας συμφώνησε σε μια σειρά από εκπτώσεις στα διόδια και στην εκπόνηση μελετών για άλλα οδικά έργα, υποχρεώσεις που ωστόσο δεν προκύπτουν από το νομοσχέδιο............Ωστόσο απέφυγε να καταθέσει στη Βουλή τις σχετικές συμφωνίες απαιτήσεων παραχωρησιούχου και κατασκευαστή (αντίθετα με τον προκάτοχό του Μιχ. Χρυσοχοΐδη, που στα τέλη του 2013 έδωσε όλες τις συμφωνίες και τα παραρτήματα στη δημοσιότητα)............
 Θέλουμε εδώ να υπενθυμίσουμε, γιατί βλέπουμε τις λέξεις να χρησιμοποιούνται βάναυσα εναντίον μας, οτι οι μυστικές συμφωνίες ανάμεσα σε ιδιώτες και υπουργούς ΔΕΝ λέγονται "Συμβάσεις" ούτε "Νόμοι" ούτε "Σχέδια Νόμου" κάποιοι τις λένε ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, οι περισσότεροι τις λένε  ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ,πολλοί μιλάνε για ΔΙΑΦΘΟΡΑ, και αρκετοί θα μιλάγανε για  ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ή για  ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.