9 Μαΐ 2017

ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Κυβέρνηση και ευρωπαϊκή ένωση προετοιμάζουν με κάθε τρόπο τις εργασιακές σχέσεις γαλέρας, σε μια χώρα υποθηκευμένη

Ενώ δεν υπάρχει κανένα απολύτως οικονομικό όφελος στην αγορά αν η κατανάλωση πραγματοποιηθεί Δευτέρα, Πέμπτη ή Κυριακή, αφού η αγοραστική δύναμη είναι καθορισμένη, υπάρχει απολύτως συγκεκριμενοποιημένο όφελος αν το σύνολο του πληθυσμού δρα πρωτίστως ως καταναλωτής και μετά ως οτιδήποτε άλλο.
Ήδη με βάση αυτή την αναγωγή, φθάσαμε σήμερα να θεωρείται προτιμότερο κάποιος να εργάζεται υπερεντατικά για ψίχουλα, «φθάνει να δουλεύει», γιατί υπάρχουν άλλοι πρόθυμοι να δουλέψουν για λιγότερα ψίχουλα ή ακόμα και δωρεάν.
Μπροστά μας σήμερα βρίσκονται δύο επιλογές:
΄Η να αποδεχτούμε τον εργασιακό μεσαίωνα
΄Η να συνταχθούμε με τους εργατικούς ταξικούς αγώνες και να οικοδομήσουμε λαϊκό μέτωπο αντίστασης και ανυπακοής στη "νομιμότητα τους" που διασφαλίζει τα κέρδη της πλουτοκρατίας και την φτωχοποίηση του λαού μας.
Στο βωμό του κέρδους και της ανταγωνιστικότητας αν ΑΥΤΟΙ προετοιμάζουν εφιαλτικές εργασιακές σχέσεις ΕΜΕΙΣ πρέπει άμεσα να της αποκρούσουμε και να αντεπιτεθούμε ώστε να ανοίξουν οι δρόμοι οπού τον τεράστιο κοινωνικό πλούτο  που παράγεται, να τον καρπώνονται οι παραγωγοί του, δηλαδή
οι εργαζόμενοι και οχι οι ντοπιοι και οι ξένοι δυνάστες μας!

Η αποχή από την κυριακάτικη αγορά, αρκεί για να μπλοκαριστεί το μέτρο.
Για τους επιχειρηματίες αν το άνοιγμα των καταστημάτων τους πέρα από ανώφελο καταστεί και κοστοβόρο, λόγω λειτουργικών εξόδων, απλώς θα τα ξανακλείσουν τις Κυριακές.


Η ήττα στην περίπτωση αυτή, αν την επιτρέψουμε, θα είναι πολλαπλή για όλους μας!