19 Φεβ 2011

Δελτίο Τύπου (19/2/11) Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής εναντια στα Διόδια


  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (19/2/11)




Ο νόμος σας θα καταργηθεί στην πράξη από τους πολίτες, από το δίκαιο και τη μαζικότητα του κινήματός μας

Ο κ. Ρέππας, άξιος αντικαταστάτης του κ. Σουφλιά (και οι δύο υπουργοί εργολάβων και κατ΄ ευφημισμό υπουργοί Δημοσίων έργων και Υποδομών), εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από τον Ελληνικό λαό, «εξυπηρετούν» τα συμφέροντά του:

  • Μετατρέπουν το Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, από κώδικα ασφάλειας της μετακίνησης των πολιτών, σε μέσο καταστολής  και νομικό όχημα είσπραξης παράνομων διοδίων.
  • Μετατρέπουν την Τροχαία, από φύλακα ασφάλειας, σε εισπράκτορα ιδιωτικών εταιρειών.

Τέλος, τα πολεοδομικά γραφεία απαξιώνονται υπέρ των εταιρειών διαχείρισης των δρόμων, χαρίζοντας στις εταιρείες, και στερώντας από τον Ελληνικό λαό, 22.5 εκατ. ευρώ πρόστιμα που οφείλουν αυτές.

Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, έγινε κανόνας της Κυβέρνησης και της Τρόικας. Τα φυλάκια κατοχής που έστησαν στους δρόμους μας οι εταιρείες με τη σύμφωνη γνώμη του κράτους, μετά και την τελευταία τροπολογία, μετατρέπουν τη χώρα μας σε Λωρίδα της Γάζας, που οι ένστολοι θα καθορίζουν την ελεύθερη μετακίνησή μας.

Η Κυβέρνηση έχει την πρόθεση να μας κάνει να ξεχάσουμε ποιος είναι ο ρόλος των υπουργών, των εταιρειών, της τροχαίας, της αστυνομίας, των νόμων, του ΚΟΚ, των θεσμών.

Σε αυτό τους απαντάμε:

Όπως κερδίσαμε, στον πρώτο γύρο αυτού του αγώνα, το «Δεν Πληρώνω Διόδια» (απειλές προστίμων, ποινικές διώξεις κλπ), έτσι θα κερδίσουμε και στο δεύτερο γύρο...

Δεν τους πληρώνουμε!

Η δημόσια περιουσία ανήκει στις επόμενες γενιές. Δεν διαπραγματευόμαστε το μέλλον των παιδιών μας! Αντιστεκόμαστε, στην κατάλυση της Δημοκρατίας, στο «χάρισμα» των Εθνικών μας δρόμων και του εθνικού πλούτου της χώρας μας.

Όταν η αδικία γίνεται νόμος του κράτους, τότε η ανυπακοή στους νόμους αυτούς δεν είναι απλά δικαιολογημένη  αλλά  αποτελεί  υποχρέωση των πολιτών.

Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπειά μας

Υπερασπιζόμαστε το συμφέρον της χώρας μας




Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου ΕΔΩ