14 Απρ 2014

Αποκάλυψη: Ο Υπουργός Υποδομών, κος. Χρυσοχοΐδης, προσέλαβε για σύμβουλό του δικηγόρο που αναλαμβάνει υποθέσεις κατά του δημοσίου, για λογαριασμό των μεγαλων εργολάβων!

Είναι ορισμένες φορές που αδυνατείς να περιγράψεις την πραγματικότητα στην Ελληνική δημοκρατία του 2014. Όσα και αν έχεις δει, όσο και αν πιστεύεις ότι βρίσκεσαι στον πάτο, ξάφνου ανοίγει μία καταπακτή που σε πετάει ακόμα βαθύτερα. Σήμερα λοιπόν, θα μιλήσουμε λίγο, διότι τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους. Δίνοντας απαντήσεις και σε ερωτήματα τύπου: Πόσο ξεχωριστός μπορεί να είναι ο κύριος Χρυσοχοΐδης για να επιβιώνει με διαφορετικές κυβερνήσεις, ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο κλπ.

Ο κύριος Χρυσοχοΐδης λοιπόν, που αποκαλεί “ψεκασμένους” όσους τον κατακεραυνώνουν στην βουλή και όπως θα διαβάσετε, έχει απόλυτο δίκιο…

Ο υπουργός κύριος Χρυσοχοΐδης λοιπόν, μία ζεστή ημέρα του Αυγούστου, εκεί που όλοι λιαζόμασταν στις παραλιες, έκανε μία πρόσληψη…

Στις 9 Αυγούστου του 2013. Προσέλαβε στο πολιτικό του γραφείο, τον κύριο Παναγιώτη Σκουρή του Βασιλείου.







Ως εδώ τίποτα περίεργο. Στην επίσημη πρόσληψη βέβαια, κατά λάθος δεν μπήκε ο επαγγελματικός προσδιορισμός του κυρίου Σκουρή: “Δικηγόρος”. Με αποτέλεσμα να εκδοθεί μία συμπληρωματική διόρθωση που το προσθέτει. Κάτω κάτω.






Και πάλι, τίποτα περίεργο. Λάθη κάνουν όλοι οι μεγάλοι άνδρες. Ο κύριος Σκουρής λοιπόν, πρέπει να είναι εξαίρετος επιστήμονας, αφού έχει ένα εκλεκτό δικηγορικό γραφείο. Μαζί με την κυρία Τροβά.





Και πάλι, δεν παρατηρούμε κάτι περίεργο. Πρόκειται για εκλεκτό επιστήμονα, με εκλεκτό γραφείο και εκλεκτούς πελάτες. Δείτε με ποιούς κολοσσούς συνεργάζεται:







Ναι, το δικηγορικό γραφείο του συνεργάτη του υπουργού μεταφορών, δικτύων και υποδομών, συνεργάζεται με τον Ακτωρα του κυρίου Μπόμπολα! Τον άρχοντα του δικτύου μεταφορών και υποδομών κλπ κλπ. Τίποτα περίεργο.

Για να καταλάβετε όμως την δύναμη και την κατάρτιση του κυρίου Σκουρή, δείτε πόσο δύσκολες υποθέσεις αναλαμβάνει… ΜΕΓΑλεργολάβος, κατά του Ελληνικού δημοσίου!

Δηλαδή, ο σύμβουλος του υπουργού – θεματοφύλακα του δημοσίου, αναλαμβάνει υποθέσεις κατά του δημοσίου, για λογαριασμό των μεγαλων εργολάβων. Που το περίεργο;

Και για να το πάμε ένα βήμα πιο πέρα, το δικηγορικό γραφείο του συμβούλου του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ, υπερασπιζόταν επάξια τα συμφέροντα των πελατών του, απέναντι στον ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ. Δείτε:


Δηλαδή, ο δικηγόρος του Άκτωρα κατά του δημοσίου, σύμβουλος του υπουργού θεματοφύλακα του δημοσίου. Εξαιρετική επιλογή.

Εδώ όμως έγκειται και το περίεργο της υπόθεσης:
Γιατί δεν μεταφέρεται το υπουργείο στις εγκαταστάσεις του Άκτωρα ώστε να γλιτώσει ο Ελληνικός λαός τα έξοδα αλληλογραφίας, μετακινήσεων, τηλεφώνων κλπ; Φανταστείτε πόσο θα έπεφτε το λειτουργικό κόστος του υπουργείου, ειδικά αυτή την περίοδο όπου η περιστολή των δαπανών είναι το ζητούμενο. Τολμήστε το κύριε υπουργέ! Είναι σίγουρο ότι ουδείς θα τολμήσει να αντιδράσει σε μία τέτοια ρηξικέλευθη, διαρθρωτική αλλαγή.

ΕΔΩ, η απάντηση του κου. Σκουρή

Πηγή: olympia.gr