9 Μαΐ 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ



Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Κατοίκων Βορειοανατολικής Αττικής ενάντια στα Διόδια, εκτιμώντας την κατάσταση όπως διαμορφώνεται με τα συνεχιζόμενα μνημόνια και τα μέτρα που καθημερινά ψηφίζονται και μας εξοντώνουν καθώς και την πληθώρα των τοπικών προβλημάτων, αποφάσισε να διευρύνει τη δράση της και πέρα από τα διόδια. 

Με παρακαταθήκη τον αγώνα αυτό συνεχίζουμε, εμείς οι απλοί πολίτες που δεν έχουμε καμιά εμπιστοσύνη και γνωρίζουμε πλέον ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από τους κάθε λογής επίδοξους διαχειριστές και διαμεσολαβητές μας.

Αποφασίσαμε να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ και ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ και μακριά από οποιαδήποτε κομματική χειραγώγηση.

Έτσι λοιπόν σας καλούμε να συμμετέχετε μέσα από την συντονιστική επιτροπή, σ' ενα κοινό μέτωπο και αγώνα.
Σήμερα η χώρα είναι ουσιαστικά «υπό κατοχή» και ο Ελληνικός λαός «όμηρος» της ανεργίας και της φτώχιας. Η ελληνική βουλή νομοθετεί κατ’ εντολή του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε. και οι ελληνικές κυβερνήσεις υπάκουα εκτελούν. Η εθνική ανεξαρτησία έχει καταλυθεί, η δημοκρατία έχει συρρικνωθεί.

ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Ο λαός μπορεί και πρέπει να χαράξει με οργάνωση και πάλη τη δική του πορεία.
Η Συντονιστική επιτροπή αλληλέγγυα σε κάθε πρωτοβουλία και εκδήλωση υπερασπίζεται τα δικαιώματα του ανθρώπου στην υγεία, τη δουλειά με αξιοπρεπή μισθό, τη μόρφωση, την πνευματική καλλιέργεια, την παιδεία, την προστασία του περιβάλλοντος, την προώθηση του πολιτισμού.


Ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους με τις χιλιάδες των θυμάτων και προσφύγων, υπέρ της ειρήνης και της προόδου.
•Ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό και στις πολιτικές που τον τροφοδοτούν και τον χρησιμοποιούν σαν άλλοθι για την φασιστικοποίηση των κοινωνιών.
•Ενάντια στα μνημόνια και τη λιτότητα, για μια αξιοπρεπή ζωή.
•Ενάντια στην υπερφορολόγηση, τις κατασχέσεις της λαϊκής κατοικίας και τα χαράτσια.


Η επιτροπή μας είναι μια επιτροπή που φτιάχνεται από τα κάτω και λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά με τακτικές γενικές συνελεύσεις.
Στοχεύουμε να δώσουμε μαζί με όλους, τις μικρές και τις μεγάλες μάχες για τη βελτίωση της καθημερινής μας ζωής και πρωτοστατούμε στην επίλυση διάφορων τοπικών προβλημάτων (Διόδια, σκουπίδια, κατασχέσεις, Ανεργία, Ασωπός, πρόσφυγες, κ.λ.π.)

Υπερασπιζόμαστε τα δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματά μας και συμπαραστεκόμαστε στους πιο αδύναμους μέχρι να δούμε:

ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.
ΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ! 

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

"ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ"

Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Κατοίκων Β.Α Αττικής